Carmen Ștețco

Descriere

  1. Cum vă numiți și de unde proveniți?

Numele meu este Carmen Ștețco, vin din Maramureșul istoric, mai exact, orașul Borșa, de la poalele Pietrosului.

  1. Ce gen de muzică stăpâniți?

Muzica populară este și va rămâne pentru mine muzica sufletului meu. Reprezint cu mândrie zona Maramureșului istoric, aduc în fața publicului cântece autentice, de dragoste, de dor, tristețe, bucurie, voie bună, care simbolizează viața țăranului român.

  1. Care sunt atuurile dumnevoastră?

Atuurile mele: perseverentă, ambițioasă, sociabilă, mereu cu zâmbetul de buze, cu simțul umorului, deschisă. Totodată, ceea ce mă reprezintă este iubirea: iubirea de oameni, iubirea de frumos, iubirea de cântec, iubirea de ceea ce mă înconjoară.

  1. Care sunt planurile dumnevoastră de viitor în ceea ce privește cariera?

În viitor am câteva proiecte muzicale la care lucrez cu mare drag. Voi pregăti pentru publicul care mă îndrăgește câteva melodii din Maramureș, conpoziție proprie, la care le voi filma videoclipuri și voi ajunge pe posturile de televiziune și rețelele de socializare. Sper ca tot ceea ce fac să ajungă la inimile ascultătorilor.

  1. Ce este cel mai important pentru dumneavoastră în viață?

În primul rând, cred că nu doar pentru mine, cât și pentru toți, sănătatea este cea mai importantă, deoarece, dacă suntem sănătoși reușim orice în viață. De asemenea, familia mea are o însemnătate mare și le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Nu aș putea să nu declar că muzica este cea care mă face să trăiesc, să mă bucur de viață, să bucur sufletele oamenilor. Trăiesc prin cântesc și cu cântec!

  1. Cine este/a fost modelul dumneavoastră în viață?

Nu aș putea spune că am urmat un model în viață, deoarece încerc să îmi creez propria identitate, propriul brand după care să mă cunoască publicul. Naturalețea este cea care mă caracterizează. Însă, vreau să spun că am crescut cu cântecele autentice ale Titianei Mihali și am urmat exemplul ei de artist.

  1. Ne divulgați o parte din hobby-urile dumneavoastră?

Îmi place foarte mult să citesc cărți de dezvoltare personală, îmi place să schiez, să ies la aer curat de munte, îmi plac călătoriile cu prietenii și mă relaxez foarte mult ieșind în parc.

 

  1. Dacă nu ați fi ales calea artistică, în ce domeniu credeți că ați fi făcut performanță?

Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o prezentatoare de televiziune. Am urmărit emisiuni televizate și parcă mă vedeam acolo. Dacă mă întrebați de ce îmi place acest lucru? Pentru că îmi place să stau în fața camerelor de filmat, să fiu filmată și televizată.

  1. Citatul / sloganul / expresia cu care vă identificați.

Nu am în special un slogan după care să mă ghidez, însă Constantin Brâncuși spunea: “Dacă vrei să privești departe, trebuie să te ridici cât mai sus!” Asta îmi doresc și eu, să lupt pentru a-mi urma scopurile în viață și pentru a mă ridica cât mai sus. Dar eu spun doar așa: “Mereu cu încredere în mine și cu zâmbetul pe buze!”

Discografie

În anul 2017, am lansat la Cluj-Napoca, primul meu disc, intitulat “Măicuță când m-ai făcut”. A fost un vis împlinit, dar și un spectacol inedit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar și har în viață. Acest material se poate găsi în magazinele de specialitate în orașele mari din țară.

Videoclipuri

 

 

 

 

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top