Sebi David

Descriere

Tânărul Sebi David este un interpret de folclor muntenesc, cu un repertoriu vast care cucerește publicul prin glasul și timbrul său aparte.

Portul tradițional muntenesc îi conturează perfect trasăturile și în așa fel putem spune că titlul de "Cel mai frumos Argeșean" l-a dobândit pe merit.

De-a lungul drumului său în folclorul românesc a participat la numeroase festivaluri și concursuri, atât naționale, cât și internaționale. În acest timp a dus cântecul popular din Mușcel în întreaga țară la diverse festivaluri și concursuri cum ar fi: Festivalul Național ,,Chindia" Târgoviște unde a obținut Locul I; Festivalul de Muzică Veche de la Craiova unde a obținut Marele Premiu. În anul 2012 a obținut titlul de ,,Cel mai frumos Argeșean". Concursul Județean ,,Cântecele Argeșului" unde a obținut Locul I; Concursul Internațional ,,Staruri pentru Italia" unde a obținut Trofeul.

Interviu

Cum vă numiţi, care este numele de scenă şi de unde proveniţi?
Numele meu de scenă este Sebi David, m-am născut în  22 Ianuarie 1995, în Județul Argeș, orașul Pitești.

 Ce gen de muzică/artă stăpâniţi?
Muzica populară.

 Care sunt atuurile dumneavoastră?
Sunt un om muncitor și perfecționist.

Care sunt planurile dumneavoastră de viitor în ce priveşte cariera?
Planurile mele de viitor în cariera sunt să scot cât mai multe piese pentru publicul care îmi ascultă muzica. Muncesc la cel de-al doilea album de muzică populară și pregătesc surprize muzicale noi.

 Care a fost momentul decisiv în cariera dumneavostră?
Momentul decisiv în cariera mea a fost atunci când am obținut titlul onorific de ,, Cel mai frumos Argeșean". A fost o concurență extraordinar de mare, mulți candidați iar în final am obținut acest titlu decisiv din carieră.

Care a fost momentul din cariera dumneavoastră când v-ați simțit cel mai împlinit?
Când am început să fiu tot mai public la posturi mari de televiziune.

 Dar un moment de cumpănă, dificil?
Un moment de cumpănă a fost atunci când bunicul meu s-a stins din viată. A fost o perioadă grea din viața mea deoarece aveam spectacole, turneu în străinatate iar gândul îmi era numai acasă.

 Ce este cel mai important în viaţă, pentru dumneavoastră?
Să ai cei șapte ani de acasă, să te bucuri de lucrurile care te înconjoară și să petreci cât mai mult timp alături de familie deoarece familia este centrul.

 Cine este/a fost modelul dumneavoastră în viaţă?
Nu am avut un model, pur și simplu îmi construiesc un model propriu fără să ma uit în stânga și în dreapta. Tot ceea ce am facut în carieră am facut numai după cum am simțit și mă mândresc cu acest lucru.

Ne divulgaţi o parte din hobby-urile dumneavoastră?
Îmi place foarte mult să pictez, în timpul liber pictez peisaje din natură, mă relaxează foarte mult.

 Dacă nu aţi fi ales calea artistică, în ce domeniu credeţi că aţi fi făcut performanţă?
În domeniul medical, deoarece atunci cand am dat la Liceul de Arte ,,Dinu Lipatti " m-am gândit că poate nu intru și în paralel am luat și un alt liceu cu un profil de acest gen. Îmi placea acest lucru, ca și medic chirurg.

Trăiește clipa și nu te uita în spate.

Discografie

,,Pentru mândra cânt cu dor" - 2013

VideoclipuriSocial media

Galerie

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top