Alexandra Todoruţ Cristea

Descriere

Alexandra Todoruţ, e o tânără solistă din zona Ardealului, cu un deosebit bun simţ care îl simţim chiar şi în melodiile pe care ea le interpretează.

Stăpâneşte atât muzica uşoară cât şi muzica populară. E singura voce feminină alături de care Aurel Tămaş a înregistrat o melodie, intitulată "La crâşmuliţa din deal".

De curând a îmbrăcat rochia albă de mireasă, imortalizând acest moment printr-o melodie frumoasă, intitulată "Astăzi mă mărit".

Click pe video-urile de mai jos pentru a asculta melodiile.

 

Interviu

Cum vă numiți și de unde proveniți?

Mă numesc Alexandra Anemona Todoruț, am vârsta de 28 ani și provin dintr-o familie de oameni simpli de la Poalele Muntelui Vlădeasa, sat Bologa, comuna Poieni, județul Cluj.

Mă consider o persoană norocoasă deoarece Dumnezeu m-a înzestrat cu cel mai frumos har din lumea asta, harul de a cânta și a încânta inimile oamenilor. Am început să studiez canto,  muzica ușoară la varsta de 11 ani la Palatul Copiilor din Oradea, în același timp fiind eleva Liceului de Arta, studiind instrumentul oboi. În anul 2015 am inceput să cochetez cu muzica populară, punându-și amprenta în sufletul meu.

 

Care sunt atuurile dumnevoastră?

Cea mai importantă calitate a mea este corectitudinea, care reflecta atitudinea omului față de sine și ceilalti, pune în evidență sinceritatea și seriozitatea. Planurile mele de viitor constă în a lucra la cât mai multe melodii care să ajungă la sufletele celor care mă îndrăgesc și cu voia lui Dumnezeu să realizez câte un album de muzică ușoară și populară.

 

Ce este cel mai important pentru dumneavoastră în viață?

Fără doar și poate cel mai important și prețios lucru în viață este sănătatea pe care am început să o prețuiesc cu adevărat în anul 2009 când a avut loc decesul tatălui meu, rămânând cu surioara mea Antonia și mama mea care este modelul după care mă ghidez în viață, un exemplu de bunătate, iubire, sacrificiu și putere.

 

Ne divulgați o parte din hobby-urile dumneavoastră?

Îmi place ca în timpul liber să mă plimb în natură, să dansez, să călătoresc în diverse țări pentru a cunoaște cultura și stilul de viață al locuitorilor, iar dacă Dumnezeu nu mă binecuvânta cu acest har - vocea, cred că mă îndreptam spre fotografie, deoarece îmi face plăcere să fotografiez diverse lucruri, peisaje ale naturii, oameni.

 

Citatul / sloganul / expresia cu care vă identificați.

Citatul pe care îl repet în fiecare dimineață şi mă motivează este:

Trezește-te, îmbracă-te, nu întarzia și nu renunța niciodată!

Discografie

  • Tată drag iar te-am visat
  • Dragostea inimii mele
  • La crașmulița din deal
  • Azi mă mărit

Videoclipuri

 

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top