Despre noi


A.M.-artisticmanager.ro este o agenție de impresariat artistic și organizări evenimente.
Astfel, agenția își desfășoară activitatea pe două linii de business, având două categorii de public, artistul și consumatorul de act artistic, care poți fi chiar tu!

Oferim artiștilor, indiferent că discutăm despre interpreți de muzică, trupe, orchestre, DJ, MC sau comedianți, servicii de branding, rebranding, construire imagine, contractare evenimente publice și private, marketing și publicitate online. Încercăm să răspundem de fiecare dată nevoilor de carieră a fiecăruia într-un mod cât mai etic și deontologic.

Cu o experiență de peste 6 ani în impresariat, în special artiști de muzică populară, dorim să ne extindem din toate punctele de vedere, atât portofoliul de artişti, cât și varietatea de servicii și evenimente oferite.

Organizarea de evenimente este una dintre ramurile afacerii care ne provoacă și ne ajută să ne dezvoltăm, în special turneele internaționale. De asemenea, am lansat și o platforma prin intermediul căreia veți putea selecta tipul de servicii și furnizori ideali pentru un eveniment (nuntă, botez) în limita bugetului dumneavoastră.

În spatele acestei agenții stă o prietenie născută în facultate, unde a răsărit și prima dată ideea acestui concept, sub un alt nume, sub o altă formă, dar aceleași principii de bază.

A.M. reprezintă devotamentul și creativitatea unei echipe tinere ce oferă servicii de impresariat artistic, organizare evenimente, festivaluri, concerte în cadrul zilelor de oraşe sau comune, turnee naționale și internaționale, marketing și branding personal.

Dacă îți dorești o petrecere frumoasă sau ești organizator de evenimente te invităm să ne contactezi pentru a-ți oferii „biletul” către un eveniment de succes!

 

Te invităm să ne urmărești 
➡️ https://www.instagram.com/artisticmanager.ro/
➡️ https://www.facebook.com/artisticmanager.ro/
Sau să ne contactezi:
 contact@artisticmanager.ro
 0749 340 968
 0771 190 635
ehipa A.M.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top