Dan Maier

Descriere

Dan Maier, precum îl cunoaşte lumea din zona Clujului, activează în domeniul entertainment-ului de aproape 20 ani, mai exact ca staroste, maestru de ceremonii la evenimente private. Un om muncitor şi dedicat, care reuşeşte să menţină un echilibru perfect în cadrul fiecărui eveniment şi nu numai aici ci şi în familie. Dan Maier este un familist convins, copiii săi fiind unul dintre cele mai importante lucruri pentru dânsul. Iubirea pentru copii l-a determinat pe acesta să dezvolte și un loc special pentru aceștia de joacă și pentru petreceri, totul pentru ca cei mici să se simtă cât mai bine și să se dezvolte prin joc.

Dan Maier este un exemplu de lider, de coordonator, de prieten, de om pentru cei care au muncit cu el, mulți dintre aceștia considerându-l mentor. Iar pentru aceia care l-au ales ca și colaborator pentru evenimentul lor l-au apreciat pentru puterea de a lua decizii, de a coordona și mai ales de a relaxa oamenii din jurul său.

Un foarte bun organizator şi un foarte bun implementator, un om pe care cu siguranţă te poţi baza pe tot parcursul colaborării.

Interviu

Cum vă numiţi şi de unde proveniţi?
Mă numesc Maier Dan Gavril, activez în industria nunților din anul 2000.

 Ce gen de muzică/artă stăpâniţi?
De stăpânit nu stăpânesc un anumit gen muzical, dar îmi place să cred că am o cultură muzicală destul de vastă.

 Care sunt atuurile dumneavoastră?
În calitate de "staroste", sau mai nou de "maestru de ceremonii" cred că atuurile mele, fără a-mi asuma spusele ( după cum spun altii) ar fi : organizara foarte bună, coordonare riguroasă, umor, înțelepciune în luarea deciziilor importante, demnitate și hotărâre.

 Ce este cel mai important în viaţă, pentru dumneavoastră?
Căutând mereu să-mi îmbunătățesc cunoștințele, atât în ceea ce privește dezvoltarea profesională în acest domeniu, cât și în plan personal, în ultimul an am început să obosesc, iar planul meu de viitor este de a rămâne în continuare în domeniu, dar cu o activitate serios restrânsă. Îmi doresc să am zilele de Duminică libere, să mă pot bucura de copiii mei.

 Cine este/a fost modelul dumneavoastră în viaţă?
Da... Mi-am dorit foarte tare să pot să-i urmez principiile și să pot fi la fel ca naşul meu, un om cu un caracter nepătat, dârz, ambițios, integru, cu frica lui Dumnezeu. Candit Vernea.

Ne divulgaţi o parte din hobby-urile dumneavoastră?
Timpul liber îmi place să-l petrec jucând biliard, plimbându-mă pe malul marii, înotând, urmărind o piesă de teatru sau dansând. Ar mai fi și altele.

 Dacă nu aţi fi ales calea artistică, în ce domeniu credeţi că aţi fi făcut performanţă?
Mi-ar fi plăcut să fiu medic.
Niciodată să nu spui niciodată.

Galerie

Social media

Galerie

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top