Andrei Duban

Descriere

Andrei Duban, este unul dintre actorii care au avut șansă de a juca și în piese de teatru dar și în filme. La care se adaugă filmele de televiziune, reclamele și participarea la cele mai diverse showuri. S-a "specializat " în a face FARSE de pomină vedetelor. Mulți i-au picat în plasa dar nici el nu a scăpat.

La TELE 7 ABC a fost realizatorul emisiunii de divertisment "ORA UNU A VENIT" și mai apoi a prezentat extragerile LOTERIEI NAȚIONALE ROMÂNE.

La PRO TV a realizat post sincroane pentru desene animate. A schimbat registrul de îndată ce a ajuns la TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ. Între 2007 și 2009 a fost PĂRINTELE ACACLE în "ULIȚă SPRE EUROPA".

LA TVR1 a prezentat tot extragerile la LOTO. La TVR 2 a fost implicat în realizarea emisiunii "POLEMICĂ LUI PROCUST."

A trecut și pe la KANAL D unde  alături de INGRID BISU a prezentat emisiunea matinală ""CAFEAUA DE DIMINEAȚă" în 2011. După o emisune matinală a realizat la ANTENA 2  mai multe emisiuni de noapte.

"TELEFONUL DE LA MIEZUL NOPȚII" la ANTENA 2 s-a dorit un soi de "MIDNIGHT KILLER" și s-a bucurat de un relativ succes. Au urmat două emisiuni LATE NIGHT SHOW și LATE NIGHT SHOW  cu ANDREI DUBAN.

A încercat și muncă de dublaj voce. A fost vocea din  "GEMENII CRAMP" timp de două sezoane, MICKEY din "ORAȘUL PURCEILOR" și ANDY din "CE-I CU ANDY".

La capitolul reclame  cele mai cunoscute sunt cele la o renumită băutură dar și BULINĂ ROȘIE de la M&M.

ANDREI DUBAN este unul dintre puținele exemple de COPII VEDETĂ ai ROMÂNIEI care a reușit să mențină un echilibru între viață peofesionala și cea privată.

Sursa: https://www.vedeteblog.com/2015/08/biografia-andrei-duban-de-la-copilul.html

Videoclipuri

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top