My Special Day

Descriere

My Special Day este o companie specializată în aranjamente cu baloane pentru evenimente precum: nunți, aniversări și botezuri. Acestia oferă o gamă variată de opțiuni pentru clienți, inclusiv design personalizat.

Povestea din spatele afacerii

Este proiectul de suflet al Denisei, o persoana organizata care a stiut ca aceasta calitate se va reflecta mai tarziu in meseria pe care si-o alege. In momentul in care a urmat cursurile de specialitate pentru Event Planner, s-a indragostit de tot ce presupune acest lucru si si-a spus: "Asta imi doresc sa fac!".

 

Astfel, cu multa incredere si pasiune, a inceput proiectul My Special Day, care se remarca prin decoratiuni deosebite pentru evenimente (in special pentru botezuri si aniversari).

Viziunea ei este aceea in care clientii sa beneficieze de cele mai bune servicii de calitate si diversitate, in organizarea evenimentelor importante din viata lor. Misiunea, este aceea de a transforma fiecare eveniment organizat intr-unul memorabil iar valorile le regasim in: creativitate, autenticitate, calitate, diversitate, profesionalism.

Obiectivul ei este acela de a fi parte la cat mai multe evenimente importante din viata clientilor ei si de a-l face remarcat si memorabil.

În concluzie, "My Special Day" este o companie de încredere care oferă servicii excelente de aranjamente cu baloane pentru a ajuta la transformarea evenimentelor speciale în momente cu adevărat memorabile.

Motto-ul companiei

Collect memories, not things.

Prin ce consideră Denisa că se diferențiaza față de concurență?

Suntem experti in organizarea evenimentelor. Avem o varietate de optiuni de photocornere, meniuri, invitatii personalizate, adaptate nevoilor si preferintelor tale. Oferim servicii personalizate pentru fiecare petrecere pentru a face evenimentul tau unic si special. Folosim doar produse de calitate pentru a asigura un eveniment de neuitat pentru tine si copilul tau.

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top