CRBRVS

Descriere

 CRBRVS, cunoscut și sub numele de Andrei Cerga, este adesea comparat cu un Kanye West de România. Asemenea celebrului artist american, CRBRVS are o abordare perseverentă și ambițioasă față de muzică. El crede în propriul său potențial și se dedică cu pasiune creației muzicale, având o viziune clară și dorind să ajungă la cât mai mulți oameni cu genul său de muzică.

Ca și Kanye West, CRBRVS este un artist versatil, stăpânind mai multe genuri muzicale, precum rap, hip-hop, neo-soul și pop. El dorește să creeze un fanbase dedicat, care să îl susțină în toate proiectele sale, și să construiască o conexiune autentică cu ascultătorii săi. În ciuda obstacolelor și momentelor dificile întâmpinate pe parcursul carierei sale, CRBRVS nu caută scurtături și abordează lucrurile cu încredere și determinare, la fel ca idolul său Kanye West.

Astfel, CRBRVS își propune să devină un artist de referință în România, la fel cum Kanye West a devenit un nume iconic în industria muzicală americană. Cu abordarea sa dedicată și pasiunea sa pentru muzică, CRBRVS aspiră să-și urmeze propriul drum în industria muzicală, asemenea idolului său, devenind un artist remarcabil în peisajul muzical românesc.

Interviu

1. Cum vă numiţi,  care este numele de scenă şi de unde proveniţi?
CRBRVS, Andrei Cerga, sunt român din Sibiu si locuiesc in Cluj Napoca.
2. Ce gen de muzică/artă stăpâniţi?
Rap/Hip-Hop/Neo-soul/Pop
3. Care sunt atuurile dumneavoastră?
Sunt o fire perseverentă si ambițioasă care se dedică muzicii
4. Care sunt planurile dumneavoastră de viitor în ce priveşte cariera?
As vrea sa pot ajunge cu genul ăsta de muzică la cat mai mulți oameni, nu neapărat la radio ci mai degrabă sa imi construiesc un fanbase dedicat care sa ma susțină cu orice proiect pe care îl lansez.
5. Care a fost momentul din cariera dumneavoastră când v-ați simțit cel mai împlinit?
Cand artiști mai consacrați decat mine mi-au arătat aprecierea față de muzica mea de exemplu: Hit-Boy (tipu care a făcut hitul lui Kanye West si Jay Z pe care il auziți in cluburi), Vlad Dobrescu, Mitza (co-fondatorul Okapi label din care fac parte Guess Who,Grasu XXL)
6. Dar un moment de cumpănă, dificil?
Cand a venit pandemia si trebuia sa am concert in Form Space sa imi promove albumul de debut, fapt ce m-a ținut pe loc cel puțin 2 ani
7. Ce este cel mai important în viaţă, pentru dumneavoastră?
Sa pot face in continuare arta pe care eu vreau sa o fac, banii nu sunt idealul meu, as vrea doar sa ajung la cat mai multi oameni chiar daca acei oameni sunt pe o anumită nișă
8. Cine este/a fost modelul dumneavoastră în viaţă?
Modelul meu in viață din punct de vedere artistic este Kanye West, datorită faptului că are o aliura perseverenta si ca o avut o viziune, adică doar el credea ca va reuși cu muzica pe care o face, si a crezut asta la nesfârșit pana a izbutit in cele din urma. In felul acesta abordez si eu lucrurile chiar daca e un drum mai dificil, nu caut scurtături.
9. Ne divulgaţi o parte din hobby-urile dumneavoastră?
Colecționez muzică pe vinyl, ascult de toate felurile sunt foarte pasionat, imi place sa citesc, imi place sa joc baschet, sunt si cinefil
10. Dacă nu aţi fi ales calea artistică, în ce domeniu credeţi că aţi fi făcut performanţă?
Cred ca as fi lucrat in IT, ceea ce nu-i neapărat ceva rau, dar as vrea sa cred ca pot mai mult
11. Citatul / sloganul / expresia care vă motivează:
"Integrity has no need of rules" - Albert Camus
12. Discografie:
Chapter 1: The Progression, Darkest Hours Turn Into Brighter Beginnings si Life Streaming - cel din urmă fiind lansat recent

New Album link:

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top