Euromodels Agency

Descriere

Aveţi nevoie de un serviciu profesionist de hostess? Sau de o prezentare de modă în cadrul unui eveniment şi nu găsiţi modele?

Agenţia Euromodels vă poate pune la dispozitie fete si baieţi pentru diferite evenimente precum: conferinţe, târguri, evenimente private, expoziţii, convenţii şi prezentări de modă.

Modelele agenției au ţinute special concepute, atât elegante pentru nunţi /botezuri,  cât şi office pentru evenimente corporate.

Hostessele noastre vor întampina invitaţii, colaboratorii dumnevoastră sau potenţialii clienţi, la eveniment, a căror încredere se caştigă printr-o atitudine deschisă. Serviciul hostess vă aduce cu siguranţă o serie de beneficii de imagine companiei dumneavoastră. Invitaţii vor fi ghidaţi si informaţi, se vor simţi în centrul atenţiei iar activitatea companiei dumneavoastră se va contura mai clar în mintea invitaţiilor.

Agenţia a format numeroase modele care de-a lungul timpului au prezentat pentru designeri renumiţi autohtoni precum Cătălin Botezatu, dar şi numeroase participări la concursuri de Miss internaţionale.
Agenţia Euromodels oferă servicii de hostess pentru ca un eveniment corporate, privat să fie mai elegant, mai impresionant pentru invitaţi şi cu siguranţă mai relaxant pentru organizatori.
Scapă de grija întâmpinării invitaţilor şi oferă o notă de eleganţă evenimentului tău cu ajutorul agenţiei Euromodels!

 

Galerie

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top