Inchiriaza de la noi!

Ce anume inchiriem si care sunt tarifele

Ghirlande luminoase

Te fascinează ghirlandele luminoase și organizezi un eveniment privat în aer liber? Decat sa cheltui o suma substantiala de bani pentru a le cumpara, alege sa inchiriezi de la noi.

 

Dispunem 6 sireaguri a cate 10 m lungime, intercontectabile. Asadar, 60 m de beculete ce pot fi amplasate in zona ta de comfort, acolo unde iti doresti sa sarbatoresti momentul tau festiv. Distanta intre becuri e de 50cm.

 

 


Tarif inchiriere:

Un sireag de 10 m / 75 lei / 24 ore

Mese cocktail


Momentele tale festive pot fi animate prin decor, idei și voie bună.
Mesele inalte ofera evenimentului tau un aer de conectivitate si eleganta. Acestea sunt potrivite tuturor tipurilor de evenimente, atat in zona de welcoming, in zona de discutii sau de expunere cat si in centrul ringului de dans, in zona de servire a mesei.
Inaltimea meselor noastre e de 110cm iar diametrul e de 85/60 cm. Marimea ideala pentru evenimente in aer liber e de 85cm (pentru 4-6 persoane) iar cele de 60cm se inchiriaza pentru spatiile reduse (ex.: event in apartament).

 

 


Tarif inchiriere:
1 buc masa / 40 lei / 24 ore (diametrul 85cm)
1 buc masa / 30 lei / 24 ore (diametrul 60cm)
1 buc husa / 10 lei / 24 ore
Avem huse albe, negre (strech și de catifea) și culoarea sampaniei de catifea.
Daca aveti nevoie de mai multe mese, oferim reduceri substantiale.

Oferim reducere celor care aleg sa inchirieze logistica noastra pentru evenimentele viitoare, blocand astfel data cu un avans. 

Pavilioane 3m x 3m

Indiferent de vreme, evenimentele dumneavoastră merită să strălucească! Închiriați pavilioanele noastre de 3m x 3m, elegante și funcționale, perfecte atât pentru soarele strălucitor, cât și pentru picături de ploaie.

Asigurați-vă că evenimentul dumneavoastră se desfășoară în condiții de confort, stil și protecție.

Tarif: 80 lei/buc/24 ore

Tobogane gonflabile

Vă prezentăm Fun Zone, subcategoriea plină de bucurie a Artistic Manager! Sub aripa noastră, am creat un univers special dedicat distracției copiilor.

Fun Zone aduce un val de veselie și entuziasm, oferindu-vă servicii de închiriere de tobogane gonflabile captivante, mese cocktail elegante, pavilioane spațioase și ghirlande luminoase fermecătoare. La Artistic Manager, suntem dedicați să aducem zâmbete și momente magice în viața copiilor și a celor care îi iubesc.

Fun Zone - unde distracția întâlnește arta!

Galerie inspirationala

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top