Lidia Buble

Descriere

Nascută pe 9 iunie 1993, în Deva, judeţul Hunedoara, artista Lidia Buble, deţine un nume de familie atipic pentru Romania dar noi spunem că e predestinat marilor scene.

Pasionată de muzica încă din copilarie, Lidia Buble a moştenit talentul din familie, iar alaturi de cei 10 frati ai săi a cântat în corul bisericii. La 21 de ani, Lidia s-a mutat în Bucureşti pentru a face muzică la un nivel profesionist.

Lidia Buble a fost descoperită de Adrian Sînă, cel care este impresionat de vocea ei senzaţională şi de pasiunea pentru muzica. Primul ei single, “Noi simtim la fel”, o poveste de dragoste modernă, este prima înregistrare într-un studio profesionist: Premium Artist. “Noi simtim la fel” reprezintă primul mare succes al frumoasei artiste, fiind una dintre cele mai difuzate piese pe posturile radio şi TV din Romania.

Anul 2014 vine şi cu primul premiu important din cariera Lidiei Buble, “Best New Act” la premiile Romanian Music Awards. Lidia a mai colaborat şi cu Akcent pentru single-urile “Kamelia” şi “Andale”. În luna Septembrie a anului 2014, colaborează cu trupa Direcţia 5 pentru piesa şi videoclipul “Forever Love”.

Cel de-al doilea single al Lidiei se numeste “Inima nu ştie” şi a fost lansat la începutul anului 2015. O poveste cinematografică plină de intriga şi pasiune, videoclipul piesei o aduce pe Lidia Buble într-un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat intens, alături de un instructor de Aikido. În luna Septembrie a aceluiaşi an, Lidia Buble lansează single-ul “Le-am spus şi fetelor” (feat. Amira) pe scena premiilor Media Music Awards din Sibiu. In doar o luna de cand a fost lansat, single-ul depaseste 6,7 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music şi intră pe primele poziţii in topurile muzicale.

În luna Aprilie a anului 2016, Lidia Buble lansează o noua piesă în colaborare cu Adi Sîna, “Ma cerţi”, iar in toamna anului, pe scena Media Music Awards Lidia a lansat single-ul “Mi-e bine”, alături de Matteo. Piesa a adunat în doar 2 saptamani peste 6,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

În anul 2017, Lidia Buble a lansat trei piese noi: “Eu voi fi”, “Secrete” şi “Cămaşa”, aceasta din urmă fiind lansată la începutul lunii octombrie.

După ce a cucerit topurile cu piesa “Camaşa”, Lidia Buble a lansat in primavara lui 2018 piesa si videoclipul “Sărut mâna, mamă”, care a fost timp de mai multe zile numarul 1 în trending şi a adunat 4 milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare. Tot în anul 2018 a urmat “Sub apă”, care a depaşit 13 milioane de vizualizari într-o lună de la lansare.

sursa: http://catmusic.ro/artists/lidia-buble/

Videoclipuri

Social media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top