BANTO DOS SANTOS

Descriere

Banto Dos Santos este un artist talentat cu origini braziliene, cu energie latino-americana, dar cu suflet românesc. Stăpânește diverse genuri muzicale, inclusiv muzica latino, braziliană, populară românească, manele, muzica ușoară veche și muzica de petrecere. Creeaza intotdeauna o energie pozitivă și bucurie la evenimentele la care participă, un adevărat showman, combinând mai multe stiluri muzicale și menținând oamenii pe ringul de dans.

Planurile de viitor ale lui Banto Dos Santos sunt să devină cunoscut în toată România, Europa și în comunitățile de români din diaspora, aducând bucuria muzicii și a dansului la cât mai mulți oameni. Iși pune încrederea în mâinile lui Dumnezeu și își dorește să lase în urmă mereu ceva pozitiv și starea de bine pe care lumea o cauta la petreceri.

Interviu

1. Cum vă numiţi,  care este numele de scenă?
BANTO DOS SANTOS
2. Ce gen de muzică/artă stăpâniţi?
Muzica latino , braziliana, populara romaneasca, manele, muzica usoara veche si muzica de petrecere.
3. Care sunt atuurile dumneavoastră?
Eu Banto Dos Santos sunt de origine BRAZILIAN dar Roman in suflet. Ceea ce ofer eu la evenimente e UNIC pe piata din Romania, adica UNIUNEA intre oameni, energia POZITIVA si bucuria de a fi impreuna la acel eveniment. Sunt un Showman care combin mai multe stiluri de muzica si tin lumea pe ringul de dans. Sunt deasemenea MC si tin mereu “sus “ energia petrecerii. Sa nu uitam ca energia “LATINO AMERICANA” este UNICA si de neegalat. Eu Cant , Dansez si Traiesc fiecare eveniment ca fiind cel mai important pentru cei mai importanti oameni.
4. Care sunt planurile dumneavoastră de viitor în ce priveşte cariera?
Planurile mele in primul rand le las in mainile lui Dumnezeu, dar sunt de a fi CUNOSCUT in toata Romania, Europa si peste tot unde sunt romani, pentru ca pe langa evenimente in Romania voi canta si in comunitatile de Romani din diaspora. Binenteles si in Brazilia la carnavalul din 2024.
5. Care a fost momentul decisiv în cariera dumneavostră?
Sunt mare admirator a maestrului Aurel Tamas si am facut un duet cu dansul care m-a motivat sa imi doresc sa cant cat mai bine si sa ajung cat mai sus. Pentru asta muncesc zilnic si cu voia lui Dumnezeu voi ajunge sa aduc bucuria muzicii si a dansului la cat mai multi oameni!!!
6. Care a fost momentul din cariera dumneavoastră când v-ați simțit cel mai împlinit?
Inca muncesc pentru asta, inca nu am ajuns acolo, dar a fost o mare onoare sa fac duet alaturi de Aurel Tamas, Vali Vijelie si Radu Ciordas.
7. Dar un moment de cumpănă, dificil?
Acum 4 ani , cand am renuntat la munca pe care o faceam inainte, fiind maestru de Capoeira (arta martiala Braziliana) si antrenor personal, activitati care imi aduceau un venit consistent. Am renuntat sa ma dedic doar muzicii. Sa am timp sa studiez, sa devin mai bun si sa fiu un artist 100% complet. Ei asta a fost chiar inainte de pandemie, care a venit cu multe provocari si dificultati financiare… Dar am trecut peste si acum pot zice ca “traiesc “ din muzica.
8. Ce este cel mai important în viaţă, pentru dumneavoastră?
Dumnezeu, familia si sa reusesc sa aduc un plus societatii . Sa se simta ca am trecut pe Terra. Sa las in urma mereu ceva pozitiv si o stare de bine.
9. Cine este/a fost modelul dumneavoastră în viaţă?
Isus, mama si sotia mea.
10. Ne divulgaţi o parte din hobby-urile dumneavoastră?
Muzica , sport , cinematografie si calatorii.
11. Dacă nu aţi fi ales calea artistică, în ce domeniu credeţi că aţi fi făcut performanţă?
Dezvoltare personala, politica si sport unde am si atins apogeul oricum. Am luat tot ce se putea castiga la campionatele de fitness nationale si internationale la categoria mea.
12. Citatul / sloganul / expresia care vă motivează:
Energia POZITIVA cu mine, cu tine si cu TOATA Lumea.

Video

Social media

Galerie

Contact us:

Daca suneti interesati sa il aveti la evenimentul sau pe scena dumneavoastra, contactati-ne:

via e-mail: artisticmanager.ro@gmail.com

telefonic sau whatsapp:

0749 340 968 / 0746 968 899

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top