3 Sud Est

Descriere

3 SUD EST a devenit în decursul anilor cel mai complex produs de pe piaţa muzicală romanească. 3 SUD EST sau REGII MUZICII DANCE, cum au fost numiţi Laurenţiu, Mihai şi Viorel, sunt grupul de muzică dance cel mai apreciat, atât de public, cât şi de mass media, fiind recompensaţi cu cele mai importante premii ale industriei muzicale romaneşti şi nu numai.
Este prima formaţie, care abordează în România genul muzical soul & dance, cu cel mai mare succes.

În Septembrie 1997 cei trei membri ai trupei 3rei SUD EST semnează un contract de producţie. La nici o lună de la semnarea acestuia 3rei SUD EST sparge topurile cu primul lor single - "Ai plecat ". Piesa ramane în topuri si este cântată în toate discotecile din ţară timp de un an.

În Mai 1998 au lansat primul album, intitulat 3rei Sud Est. Imediat după lansare, albumul a înregistrat o cifră de vânzări ce nu mai fusese atinsă până atunci de nici o altă trupă sau artist din România. Albumul s-a vândut în peste 200 000 de copii originale pe caseta audio şi 6 000 de copii originale pe CD.

După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

Acum, revin an de an cu melodii specifice lor, care nu dezamăgesc publicul.

Felicitări, băieţi!

 

Componenţii trupei:
Laurentiu Duţă (data naşterii: 04 Mai 1976)
Viorel Şipos (data naşterii: 10 Iunie 1974)
Mihai Budeanu (data naşterii: 03 Iulie1974)

 

sursa: https://starmania.ro/star/3-sud-est-_hc/

VideoclipuriSocial media

Galerie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top