Connect-r

Descriere

Stefan Relu Mihalache – băiatul care mai târziu avea să devină artistul pe nume Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 în București. Cariera sa artistică a început la vârsta de 8 ani, când a fost selecționat în grupul „Primăvara”, dar nu în calitate de cântăreț, cum v-ați fi așteptat, ci în calitate de dansator, acesta învâțând toate tainele dansului modern.

Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta dedicându-i mare parte din timp, ascultând muzica celor de la The Fugees, Jeru The Damaja, Nas, Non-Fiction, Wu Tang.

Connect-R este un artist complet, jucand de-a lungul carierei rolul de cantaret, compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producator. A intrat pentru prima data in atentia publicului in anul 1997 ca vocalist si mai tarziu membru al formatiei hip-hop RACLA. Mai apoi, Connect-R a devenit cel mai solicitat colaborator muzical, lucrand alaturi de vedete ca Loredana, Arsenium sau Simona Nae si aducand de fiecare data aroma sa specifica de R’n’B condimentat cu rap Jamaican. In vara lui 2012, Connect-R a lansat imnul verii odata cu piesa 'Vara Nu Dorm', care a ocupat aproape toata vara prima pozitie in Romanian Top 100. Urmatoarele piese “Da-te-n Dragostea Mea” si “Tren de noapte” au devenit si ele hit-uri, asigurand cheful de distractie. “Mare Caldura” este lansarea anului 2016 care o data cu temperaturile ridicate a pus stapanire pe top-urile muzicale de la radio din Romania!

 

sursa: https://www.roton.ro/artist.php?id=17&name=Connect-R

Videoclipuri

Social media

Galerie

  

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top