Turneul Bel Canto Românesc

Descriere

Turneul Bel Canto Românesc – Artistic Manager

Un concept inovativ de spectacole și seri românești dedicate românilor din diaspora, mai exact în acest caz, românilor din Italia.

Prin conceptul creat ne dorim să ajungem în sufletele și gândul cât mai multor români, din cât mai multe zone. Astfel, propunem o formulă de turneu care să aducă împreună artiști din toate zonele României, realizând astfel unirea românilor din diaspora indiferent de regiune sau vârstă, prin cântec, joc și voie bună.

Turneul își propune prin intermediul reprezentațiilor scenice să ofere o atmosferă pitorească, autentic românescă, unde spațiul fizic să devină acasă. Ne dorim ca fiecare spectator să împărtășească sentimente de patriotism, de copilărie, de veselie, dar mai ales de împlinire sufletească. Muzica este o hrană și în același timp  un tratament pentru suflet, iar folclorul românesc este remediul ideal pentru inima tuturor românilor, oriunde ar fi pe acest pământ.

Toate aceste lucruri sunt posibile prin intermediul artiștilor.

 

Aurel Tămaș - reprezentant Ardealului

Un artist, un om al muzicii populare și al muzicii ușoare, clujean venit din mediul rural, tradițional, credincios, foarte dedicat activităților ce le desfășoară, dar mai ales un adevărat mare român, acesta este Aurel Tămaș. Una dintre replicile după care acesta este identificat este ”Să trăiți că trebuiți!”, motto care subliniază rolul fiecăruia pe acest pământ și faptul că fiecare persoană este unică și merită apreciată, Aurel Tămaș fiind un artist care pune pe primul loc publicul său.

 

Cristina Turcu Preda – reprezentantă a Munteniei-Olteniei

”De când mă știu am cântat. Nu pot să-mi imaginez viața fără cântec,nu știu să trăiesc fără el. Cântecul aduce în suflet bucurie,fericire și voie bună. Cânt de la 14 ani, iar solistă profesionistă a orchestrei Doina Argesului din Pitesti, sunt din anul 1983.” Acest fragment de interviu este probabil cea mai bună descriere a frumoasei interprete, Cristina Turcu Preda. Aceasta se dăruiește pe scenă prin fiecare vers, prin fiecare mișcare și prin fiecare respirație.

 

Grigore Gherman – reprezentant al Moldovei și Basarabiei

Iubitor de autentic și frumos, adică de valorile care definesc un artist, Grigore Gherman este un artist complex, în ciuda tinereții. Mărturisește că întotdeauna când apare în fața celor care-l ascultă are niște reguli de la care nu face rabat niciodată. Grigore Gherman face parte din generația tânără de folcloriști, generație care promite să îmbogățească spiritual tezaurul popular românesc.

 

 

Angelica Flutur – reprezentantă a Moldovei și Bucovinei

Angelica Flutur, tezaur folcloric sucevean de pe dealul Ciumârna este o artistă foarte iubită atât de către public, cât și de către colegi. Primul cânt popular l-a ascultat de la mama sa, iar copil fiind a început să iubească folclorul românesc. Chipul gingaș și vocea suavă completează perfect imaginea tinerei bucovinence care împrăștie în jurul ei calmitate, bunăstare, disciplină și respect.

 

 

Alexandra Todoruț Cristea – muzică ușoară-dance

Alexandra Todoruţ, e o tânără solistă din zona Ardealului, cu un deosebit bun simţ care îl simţim chiar şi în melodiile pe care ea le interpretează. Stăpâneşte atât muzica uşoară cât şi muzica populară. E singura voce feminină alături de care Aurel Tămaş a înregistrat o melodie, intitulată "La crâşmuliţa din deal".

 

 

Rabă Claudiu-Racz – prezentator, comediant,

responsabil cu voia bună prin joc de cuvinte

Claudiu Iosif Racz, cunoscut mai bine sub numele de scenă Rabă este un actor român de comedie. Este originar din Turda și este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de comedie neaoșă, ardelenească, ai anilor 1990. Porecla „Rabă” a dobândit-o la vârsta de 14 ani, când a salvat un cioban de la moarte sigură din fața unui TIR pe care scria RABA.

 

Băndașii de la Cluj

Grupul instrumental care acompaniază fiecare artist de folclor.

 

 

 

 

 

Vă așteptăm să petrecem împreună clipe de neuitat, să ne hrănim sufletele cu bucurie, veselie, energie pozitivă și foarte mult sentiment românesc!

Spectacole de neratat, 100% LIVE!

Video

Galerie

Update dupa evenimente

Social media

Detalii eveniment

Vă invităm:

Vineri, 8 Noiembrie 2019, ora 18:00
???? Auditorium San Zeno, via F.Ili Maccarini 5, 24040 Osio Sopra, Bergamo

( tel: 348 2522831 Simi sau 329 5813590 Stefan )

 

Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019, ora 18:00
???? Teatrul TeCa, viale Europa 20062, Cassano d'Adda, Milano

( tel: 348 2522831 Simi sau 329 5813590 Stefan )

 

Duminică, 10 Noiembrie 2019, ora 12:30
????Via Agneli 38, Leini Torino
Kubo Leini

(tel: 320 4625484 Gabriel / 380 7543327 Iurie / 333 1243689)

 

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 19:00
????Restaurant Bucovina
Via Partigiani 25 Pozzolo Formigaro
Alessandria

(tel: 329 4274556 Dan Cimpan)

 

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019, ora 20:00
????Via Enrico Mattei 46, Bologna 40138

(tel: 392 3301942 sau 392 1528486)

Afise

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top