Descriere

                                                                 

Am sărbătorit 100 de ani de România alături de minunații săteni ai comunei Borșa. Alături de Primăria Comunei Borșa și Consiliul Local Borșa am organizat Serbările Centenarului unde au concertat Aurel Tămaș, Alexandru Tămaș, Ioan Dordoi și Mihaela Grindean, acompaniați de grupul instrumental Băndașii de la Cluj, iar atmosfera și voia bună au fost întreținute de către actorul Ioan Seleși. Borșenii au fost invitați la dans de către Ansamblul Rapsodia Clujană.

La sărbătoarea Centenarului, am admirat și am cinstit toate cuplurile care au împlinit jumătatea de secol în taina sfintei căsnicii. Dorim să le urăm și pe această cale Casă de piatră și câți mai mulți ani sănătoși împreună tuturor.

În cadrul acestui eveniment marea noastră provocare a fost amenajarea scenei, implementarea decorațiunilor și crearea întregii regii. A fost o provocare care ne-a motivat să ne dorim evenimente cât mai complexe.

Mulțumirile noastre către toți cei care au făcut posibilă această sărbătoare patriotă, artiștii, colaboratorii, dar mai ales publicului încântător!

Echipa A.M.!

Social media

Galerie

Posts created 3

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top