POVESTEA NOASTRĂ

♥♪
A.M. – artisticmanager.ro DE CE? PENTRU CE? CUM?
În crearea acestui concept, acestei agenții și noi ne-am întrebat de foarte multe ori ”de ce?”, ”pentru ce?”, ”cum?”. Prima dată aceste întrebări au apărut în facultă, cum spuneam la vremea respectivă, în cadrul unui proiect. Acum dacă stăm să ne gândim, am dezvoltat acest concept în cadrul mai multor proiecte, oriunde puteam, PR online, Bazele Economiei sau Personal Branding. Deci da, suntem colege, prietene și absolvente de FSPAC, iar ideea aceasta a născut în 2014 sau cel puțin așa ne amintim noi.
Acest concept a fost testat și retestat de-a lungul timpului, dar într-un mod destul de infantil, în cadrul proiectelor, purtând de fiecare dată alt nume. Unul dintre acestea, Quality show, este cel care nu ne-a plăcut deloc, dar pe atunci nu aveam prea multă inspirație. Denumirea de azi, A.M.-artisticmanager.ro putem spune că ne-am pricopsit cu ea, dar a ajuns să ne placă al naibii de mult și să ne identificăm cu ea, ceea ce e cel mai important!
Pentru ce am creat acest concept? Fiecare dintre noi își dorește să meargă cu drag la locul de muncă, iar pentru noi această agenție este escapada, acel loc de muncă unde mergi și nu simți orele, sarcinile sau obstacolele deoarece ne place mult de tot ceea ce facem. Totodată, ne dorim să ducem tot conceptul de impresariat artistic la un nivel, cât mai profi. Ne dorim să creăm cât mai multe colaborări transparente pentru a realiza împreună evenimente cât mai reușite.
În ciuda faptului, că acest concept s-a născut cu ani în urmă, anul 2019 a fost cel care ne-a adus din nou împreună și ne-a motivat să reluăm ideea și să o punem în practică. Între timp fiecare dintre noi s-a dezvoltat în domenii conexe sau chiar în impresariatul artistic clasic. Astfel fiecare dintre noi și-a dezvoltat aptitudini în ceea ce privește promovarea, publicitatea, negocierea, managementul, marketingul sau public speaking-ul.
Viața îți oferă tot timpul ce ai nevoie, atunci când ai nevoie, nu neapărat când crezi tu că ai nevoie. Așa considerăm că s-a întâmplat și în cazul nostru cu agenția, dacă începeam încă de pe vremea când eram studente, probabil că acum agenția nu ar mai fi existat deoarece, trebuie să recunoaștem, nu eram suficient de călite, coapte la minte sau suficient de cerebrale și mature. A fost suficientă o cafea și o poveste despre ce s-a mai întâmplat în ultima perioada pentru ca de acolo să plecăm hotărâte să-i dăm drumul. Acel moment a fost încununat de râsete, de motivație, de plâns de fericire, dar și de multă frică.
În ciuda faptului că suntem absolvente de Comunicare și Relații Publice, pentru noi nu este nevoie să comunicăm foarte mult verbal, deoarece ne completăm foarte bine și încă de la început am avut multe idei asemănătoare și ne cunoaștem suficient de bine încât să ne sincronizăm, în special pe partea de colaborare profesională. De foarte multe ori, gândim lucruri asemănătoare sau complementare, dar cel mai important este că avem aceleași principii de gestionare a unei afaceri, aceleași principii în ceea ce privește etica și deontologia.
A.M. – Artisticmanager.ro este un vis devenit realitate, este o viziune de abordare, este o provocare, este un altfel de concept, este o afacere, este o regăsire, dar mai ales este ….. o prietenie sinceră!

Posts created 3

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top