Cum privesc artiştii criza COVID-19 şi ce mesaj au către cei care i-au contractat?

Pandemia de COVID-19 afectează toate domeniile, așadar și acest domeniu, al evenimentelor artistice. Restricționările ordonanțelor militare presupun distanțarea socială, prin urmare și anularea sau amânarea tuturor evenimentelor artistice. Ne pare nespus de rău că trebuie să stăm departe de ceea ce ne place să facem, dar sănătatea este primordială și abia așteptăm să ne revedem în cadrul tuturor evenimentelor din țară sau din străinătate. În următoarea perioadă ne dorim să vă aducem mai aproape de sufletele dumneavoastră pe câțiva dintre artiștii îndrăgiți. Tinerii interpreți favoriți ne-au oferit un mesaj legat de această criza și modul de prestare a serviciilor pe viitor.

 

 

Cum priviți criza COVID-19 și ce mesaj aveți către cei care v-au contractat pentru a le oferi prestațiile dumneavoastră artistice în lunile următoare?
Ce îi sfătuiți să facă și la ce să se aștepte?

Mesajele artiştilor pentru voi:

Ne aflăm într-un mare impas din cauza acestei pandemii. Suntem cu toţii panicaţi şi totuşi încercăm să fim cât mai responsabili, măcar acum.

Cred că e un fel de "lecţie", dată de Bunul Dumnezeu, prin care ne arată că trebuie să revenim cu picioarele pe pămant! Dumnezeu ne iubeşte atât de mult încât ne dă unele încercări prin care ne ajută să ne întoarcem la credinţa, să fim mai buni, să preţuim mai mult tot ceea ce ne înconjoară.

Referitor la organizatorii de evenimente, le mulțumesc tuturor celor cu care am încheiat contracte şi chiar dacă acestea s-au anulat, îi asigur de toată seriozitatea mea. Voi onora aceste contracte în momentul în care va fi posibil. Muzica e viaţa mea şi am să cânt cu sufletul mereu.

Am observat că mulţi dintre organizatori au decis să doneze banii alocaţi evenimentelor, către spitale. Consider că e un fapt pe care l-ar putea face toţi organizatorii de evenimente. De asemenea, fiecare dintre noi putem ajuta atât cât se poate!

Nu în ultimul rând, aş vrea să invit pe toată lumea să asculte muzica mea şi în aceste vremuri grele, să fie cât mai optimişti şi să aibă încredere în Dumnezeu. Sunt convinsă că doar El ne poate salva!

 

Amalia Chiper

 

Această perioadă de criză, cu care ne confruntăm de câteva săptămâni, trebuie privită cu calm şi în acelaş timp cu prudenţă. Cu siguranţă ne este teamă pentru propria sănătate şi mai ales a celor dragi nouă, dar totodată e foarte important să nu ne panicăm şi să gestionăm lucrurile cu calm.

Vreau să le spun tuturor celor care au evenimente în viitorul apropiat că, în primul rând trebuie să avem grijă de noi, să ne protejăm pentru a scăpa de această pandemie şi după ce lucrurile vor intra în normal, cu siguranţă ne vom revedea în cele mai importante zile din viața lor: nunţi, botezuri, etc.

Aşa că haideţi să stăm acasă şi să ne petrecem timpul alături de cei dragi.

Vă pup şi să ne revedem cu bine !!!

 

Alexandra Cristea

 

Sănatatea primează în astfel de situaţii, dar viaţa îşi urmează cursul normal. În prezent, cuvântul care trebuie să ne caracterizeze este unul simplu: răbdare.

Toate proiectele muzicale și evenimentele vor întârzia puțin, dar se vor materializa peste un timp pe care deocamdată nu-l putem aprecia. Să ne gândim la sănătatea noastră și la perspectiva de a reintra în ritmul firesc al vieții! Mai puternici, mai optimiști și mai însuflețiți de ceea ce înseamnă un trai sănătos.

Doamne ajută și să fim încrezători!

 

Daria Gâdea

 

Este o perioadă grea cu care nu ne-am mai confruntat niciodată, stăm în casă şi ne conformam regulilor, iar dorul de scenă şi de public mă doboară.

Toate contractele, concertele şi poiectele pe care le-am avut, le-am amânat şi reprogramat. Este o perioadă grea şi instabilă, cu greu industria muzicală îşi va reveni la normal, pentru că oamenii se feresesc să mai iasă în comunitate şi să se strângă în colective. Să ne rugam şi să avem încredere că va fi bine!

Doamne ajută şi numai bine! 🙏

 

Sebi David

 

 

Sigur că acest virus COVID19 ne-a luat prin surprindere pe toţi şi sigur că vom trece cu brio peste acest necaz, dar cu multă răbdare şi credinţă în Dumnezeu ca ne v-a ajuta şi de data asta.

În legătură cu evenimentele pe care le-am avut și s-au amânat, oamenii sunt foarte înţelegători şi buni, iar activităţile cu siguranţă le vom relua din momentul în care se va termina acest coşmar.

Eu vreau să cred că suntem un popor cu o minte înţeleaptă, de aceea îi sfătuiesc să asculte autorităţile atunci când ni se spune să nu ieşim decât atunci când trebuie să facem cumpărăturile necesare, să ne gândim la cei din jurul nostru purtând mască, mănuşi şi să ne rugăm lui Dumnezeu să aibă mila de noi.

Sunt convinsă că la fel ca mine, toată lumea îşi doreşte să fie bine, să ne reluam activităţile fiecare în domeniile lui, dar pentru asta trebuie să ne sacrificăm puţin STÂND ÎN CASĂ şi nu cred că e un lucru atât de greu.

Eu vreau şi îmi doresc ca după acest COVID-19, lumea să se schimbe în bine, să devină mai luptători, mai precauţi, mai buni şi bineînteles să apreciem ceea ce avem pentru că nu se ştie niciodată ce poate urma...

 

Paula Hriscu

 

Corona virus s-a extins considerent în ultima perioadă. Pe lângă multe altele și domeniul muzical a fost afectat de acesta. Eu personal, consider că trebuie să fim precauți, trebuie să ne protejăm, să ascultăm indicațiile autorităților, dar să nu exagerăm. Să tratăm cu multă responsabilitate și să nu ascultăm chiar toate cele expuse în media decât dacă sunt din surse oficiale. De când Covid-19 s-a instalat și la noi, a provocat putin mai multă isterie decât ar trebui și în rândul mirilor. Evenimentele din Martie, Aprilie, chiar și Mai sunt compromise. Aceste luni sunt de înțeles, dar sfătuiesc toți mirii din celelalte luni viitoare, să aibă încredere în Dumnezeu că totul va fi bine și să fie realiști că lucrurile nu vor ține la nesfârșit. În schimb evenimentele din viitor nu au fost afectate și nici nu cred că este cazul. Toată această isterie s-a produs odată cu informațiile mult exagerate.

Mesajul meu pentru toți mirii este să nu intre în panică, să aștepte cu credință momentul cel mai frumos din viața lor, iar până atunci să trateze cu maximă responsabilitate această perioadă. Sănătate tuturor! Fiecare dintre noi ar trebui să privim această etapă ca un restart al tuturor faptelor noastre și să se ne bucurăm de momentele petrecute împreună cu familia, momente care sunt extrem de prețioase, iar acum avem posibilitatea să profităm din plin de ele, în locul panicii și isteriei.

 

Alexandra Buburuzan

 

Salut! Este un timp de criză, dar totuşi o perioada de liniște, un timp în care facem o pauză de la toată nebunia din ultimii noștri ani. Pentru a putea să ne bucurăm în continuare de muzică, de viaţa noastră, #STĂMAACASĂ, avem grijă de noi și de cei dragi, #STĂMACASĂ și luptăm luând cu noi arma cea mai de preț CREDINȚA. Îndemn pe toată lumea la SOLIDARITATE, RESPONSABILITATE și CALM.

Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și să ne întâlnim cu bine cât mai repede.

Vă imbrătișez cu drag!

 

Ghiţă Breban

 

 

Doresc, în primul rând, să transmit tuturor gândurile mele de bine și multă sănătate!
Trăim ceva ce nu am mai trăit niciodată și cred că frica de necunoscut este cea care ne influențează gândirea în această perioadă. Este foarte important să respectăm ceea ce ne este impus acum, să stăm în case, să ne protejăm unii pe alții stând departe unii de alții.
Tot ceea ce contează acum este să ne facem bine. Vom avea grijă ca toate evenimentele care s-au amânat sau se vor amâna în perioada următoare, să fie reprogramate astfel încât să putem onora fiecare invitație în parte. Sunt sigură că după toată această perioadă neagră vom învăța să privim viața dintr-un alt unghi și ne vom bucura mai mult unii de alții.
Dragi prieteni, vă îndemn să aveți răbdare, să gândiți pozitiv și să nu vă pierdeți speranța! Vom învinge și vom petrece pe măsură, odată ce tot acest coșmar va lua sfârșit.

Aveți grijă de voi și abia aștept să ne revedem cu bine!

 

Doris Pădureanu

 

Social Media

Posts created 10

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top